neděle 3. srpna 2014

Kapku jiné knihy

Kapku jiné knihy

Křížovky - Kouzlo domova

Luštěte a relaxujte!
Stovka švédských křížovek vás pobaví a užitečné rady a tipy promění váš domov či zahradu v krásné, upravené a dobrým jídlem vonící místo.
Pokud nechcete ani o dovolené zahálet, jsou pro vás to pravé křížovky, můžete u nich sedět, ležet, zkrátka fyzicky odpočívat, ale přitom můžete namáhat své mozkové závity, aby nevyšly ze cviku.
V knize jsou navíc obsaženy stránky s textem, který se věnuje různým "zlepšovákům" do domácnosti a několika receptům.





Křížovky pro seniory - rady a tipy pro zahrádkaření

Luštěte a získejte cenné rady!
Stovka švédských křížovek pobaví a přinese rady a tipy pro všechny zahrádkáře. 
Velký formát a větší písmo usnadňují luštění i čtení.
Pokud hledáte vhodné luštění pro vaše prarodiče, tyhle křížovky jsou ty právě! Díky svému velkému písmu (mají formát A4, ty běžné A5) je snadno přečtou. Navíc zde naleznete rady, co udělat na zahrádce který měsíc, tipy na zvláštní a méně známé ovocné stromy a další užitečné rady.





Finanční gramotnost pro 1. stupeň ZŠO penězích a hospodaření

Autorka: Eva Skořepová

Interaktivní učebnice určená především pro 1.–3. třídu ZŠ seznamuje kluky a holky se světem peněz. Jak vznikly, kde se berou, jak je správně používat a jak s nimi zodpovědně hospodařit.

Výklad, cvičení a úkoly vycházejí z běžných situací, které děti dobře znají z domova. Snadno si tak všechno představí, dobře zapamatují a učení je bude bavit. 
Titul je určen pedagogům pro práci ve škole a rodičům, kteří chtějí, aby jejich dítě umělo s penězi správně zacházet. 
Velice pěkně graficky i obsahově vytvořená učebnice, která by dětem měla zpříjemnit učení o penězích. Jsem moc ráda, že se po dlouhých letech do škol opět dostalo vyučování ohledně financí, protože je velice potřebné, aby se tomu děti naučily již v útlém věku. Docela lituji, že my jsme to štěstí neměli. 





Za poskytnutí recenzních výtisků děkuji nakladatelství Fragment, jehož spolupráce si velice vážím.



Žádné komentáře:

Okomentovat