sobota 2. srpna 2014

Novinky u mě doma

Novinky u mě doma

Na delší dobu asi naposled jsem se opět ocitla v Brně, tak jsem si ještě honem koupila pár věcí, které jsem hlavně ve slevách nebo Levných knihách našla, a musela jsem je mít.


Na Závisti mě zaujala především obálka, po přečtení anotace jsem se rozhodla si ji koupit.


Po přečtení knihy Není co závidět, která mě opravdu hodně zaujala jsem se začala trochu shánět po nějakých článcích o KLDR, v Levných knihách jsem pak úplně náhodou objevila poslední kus této krásky, na kterou jsem už opravdu zvědavá, i když si myslím, že asi tu první knihu o Korei nepředčí.


Nechala jsem se nachytat překrásnou měňavou obálkou s rudou růží, takže jsem si ani nevšimla, že autorkou je manželka Ozzyho Osbourna, na druhou stranu na databaziknih.cz měla poměrně vysoké hodnocení, třeba to nebude takový propadák, na který knihu tipuji. Třeba mám jen předsudky...


Mám moc ráda příběhy, které vyprávějí o několika generacích jedné rodiny, proto jsem si Kameny bolesti s úžasnou černobílou obálkou koupila.


Skvělé černobílé fotografie jsem si pořídila, protože se mi na první pohled zalíbily a myslím, že si z nich asi něco vyrobím.


Přijde mi poněkud zvláštní si v českém obchodě koupit pohledy z Itálie, ale na druhou stranu se tam asi jen tak nedostanu, tak alespoň mohu tímto prostřednictvím nasávat prázdninovou atmosféru.


Záložek potřebuji stále více, protože se mi pořád někam ztrácejí, ale už plánuji, jak tomu udělat přítrž.


Nejsem žádná módní specialistka, ale baví mě se o ní dozvídat stále nové a nové informace, obzvlášť se těším, že se budu konečně pořádně orientovat v těch základech.


Kolem této knihy jsem chodila hodně dlouho, Alžbětu Bavorskou mám v oblibě, sice jsem četla spíše negativní názory na vyfabulovanou a bulvární knihu, ale přesto jsem na ni zvědavá.


Kromě Sissi, která je asi moje nejoblíbenější panovnice mám ráda i další historické postavy, převážně silné ženy, které byly smeteny dobou.


S květinovými hodinkami mi bude čas ubíhat jedna báseň.


Knih a náušnic není nikdy dost, a tak jsem si koupila už asi sto devadesáté osmé.


A další do sbírky, po každé si to omlouvám slovy: "takové ještě nemám", což je vždy pravda, až si začnu kupovat několikatery stejné, pak to bude opravdu na blázinec.


Hrozně se mi líbí květinové šperky a tento mi vydrží dlouho, navíc jen tak neuvadne.

Co jste si v poslední době pořídili Vy? Podléháte slevám nebo nakupujete průběžně celý rok?

1 komentář: