pátek 21. června 2013

Five Things

Five Things

Tento týden byl ve znamení opravdu tropických veder. Většinu času jsem se držela ve stínu s nějakou dobrou knihou a čekala, až největší horko pomine a budu moct vylézt alespoň na chvíli z domu. Sluníčko mám moc ráda, ale když nám takto předvádí svou sílu, nejraději bych přes něj zatáhla závěsy. Alespoň už ale opravdu víme, že léto je tady.


Když pominulo největší horko, bylo příjemné jít si na chvíli posedět ven, tráva byla ještě příjemně vyhřátá, a tak jsem se na ni mohla natáhnout a číst si.


Pár mých sešitů... Největší čeká na září, až zase začne semestr, zebrovaný bude pravděpodobně můj receptář a šikovný malý deníček slouží k psaní poznámek pro mé recenze a články.


Krabičku pokladů jsem si založila krátce potom, co jsem začala chodit se svým Milým, schovávám si do ní různé drobnůstky, které mi později budou připomínat naše začátky...


Vždy když mám pár dnů prázdniny a nemusím nikam pravidelně docházet, začnu být docela dezorientovaná v čase, nejen, že nevím, jaké je datum, ale většinou se mi pletou i dny... Však to znáte, někdy vám třeba středa příjde jako pondělí apod. 


Tyto nádherné vějíře mi slouží nejen jako vzpomínky na krásná místa, ale jsou i velice praktičtí pomocníci, v těchto tropech je obzvlášť ocením. Ten černý jsem si dovezla z Bosny a Hercegoviny, červený jsem dostala jako dárek od kamarádek ze Španělska.

Jak vy bojujete s vedrem? Bez čeho se v těchto dnech neobejdete?





2 komentáře: