neděle 14. září 2014

Kuchařka pro (úplné) začátečníky

Kuchařka pro (úplné) začátečníky


Autorka: Helena Klečková
Vydalo: Fragment, s. r. o.
Rok vydání: 2014
Počet stran: 72

Neumíte vařit, ale chcete to zkusit? Nebojte se toho!
Naše jednoduchá a srozumitelná kuchařka vás v mžiku naučí ta nejoblíbenější jídla "jako od maminky". Zvládnete uvařit polévky, upravit maso či přichystat lahodný zeleninový salát. Všechny recepty obsahují přesný rozpis surovin pro jednu osobu. Postupy jsou popsány krok za krokem formou názorných nákresů, takže připravit si dobré jídlo dokáže opravdu každý.Tak se do toho pusťte, přejeme dobrou chuť!


Na trhu je spousta kuchařek pro začátečníky, bohužel většina z nich počítá s tím, že už přece jen něco uvařit umíte. Od této knihy to ale nečekejte. Ukáže Vám vše pěkně od začátku. Naučíte se vařit brambory, rýži těstoviny i připravit okurkový salát. Na konci vašeho snažení si hravě připravíte i štědrovečerního smaženého kapra s bramborovým salátem.

Vše je popsáno velmi podrobně a doplněno o názorné obrázky, u každého receptu je uveden seznam a množství surovin, které budete potřebovat k uvaření jedné porce. Čas uvedený u každého pokrmu navíc bere zřetel na to, že jste začátečníci a neukazuje nesmyslný čas, za který jídlo připraví téměř profesionálové.








Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji nakladatelství Fragment, jehož spolupráce si velice cením.


2 komentáře:

  1. No vypadá to naprosto suprově :) Kdyby mi někdo něco takového pořídil před pár lety, možná by to teď se mnou v kuchyni vypadalo jinak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem začátečník jen u některých jídel, i tak ale myslím, že se ta kniha doma neztratí :-D

      Vymazat