úterý 28. května 2013

Prázdniny

Prázdniny

Už týden si užívám krásného pocitu, že mám všechny zkoušky za sebou a před sebou téměř čtyři měsíce nicnedělání. Jsem hrozně ráda, že se mi tento semestr podařilo vše tak rychle udělat... Doufám, že se mi podaří na prázdniny najít brigádu, ale zatím se budu věnovat hlavně čtení a vylepšování mého pokoje.


Všechny tyto knihy se mi v uplynulých dvou měsících nashromáždily a konečně mám čas se do nich pořádně pustit.


Minulý týden se mi podařilo najít úplně poslední dva tulipány, na další si zase rok počkám. Svíčky si zapaluju hlavně k filmům, dělají nejlepší světlo, anebo jen tak, když relaxuju na posteli.


Krásné krabičky, ještě úplně nevím, kam je umístím, ale nejspíš to bude do knihovny.


Tento nádherný květináč jsem si odnesla z Levných knih, zatím pro něj nemám vhodnou kytku. Sprchový gel je z Rossmannu, voní po vlčích mácích. Určitě na sprchový gel i laky na nehty bude nějaká recenze...


Včera mi přišly mé první recenzní výtisky z Fragmentu, vybrala jsem si Hladové hry, sice jsem je už jednou četla, ale hrozně jsem je chtěla mít doma a napsat o nich recenzi...


Do Levných knih si v poslední době chodím víc než knihy kupovat dekorace do pokoje. Objevila jsem tam tuto krásnou plechovku a hned o kousek dál si nakoupila spoustu maličkých fialových mýdélek, která nádherně voní po šeříku.


Už dlouho jsem tu neměla žádnou kytku, tak jsem si dneska utrhla jednu, co jsem našla po cestě...

Přeju Vám všem, i Vám, co teprve budete mít prázdniny, nádherně prožité volné dny...

2 komentáře:

  1. Gratuluji ti, že už máš zkoušky hotové, ještě aby se to pitomé počasí trochu umoudřilo a bylo konečně léto. Taky plánuju číst, protože se mi doma nějak nakupila hromada knih, co si chci přečíst. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tento semestr to krásně vyšlo :-) S tím počasím máš samozřejmě pravdu... Bez sluníčka a tepla to nejsou opravdové prázdniny... Už se moc těším, až se ponořím do knížek a Tobě přeju, ať si to taky užiješ :-)

      Vymazat