středa 16. července 2014

Co je nového?

Co je nového?

Minulý týden jsem si udělala malý výlet za svým Milým do Olomouce, kde se přes školní rok v pracovním týdnu zdržuji, ale o prázdninách jsem většinu času doma u rodičů v jedné jihomoravské vesnici. Samozřejmě jsem domů nedojela s prázdnou, protože jsem využila letních slev a pár věcmi si udělala radost.



Tmavě modré botky na klínu jsou asi prvními lodičkami s volnou špičkou, které mě netlačí v předu do prstů. Navíc mají příjemnou výšku podpatku, ve kterém se nějaká ta hodina dá v pohodě vydržet.


Samozřejmě jsem nevynechala ani návštěvu Levných knih. Z lodiček do traktoru by měla být vtipná a romantická kniha, jako stvořená na léto. Serena se pro změnu odehrává v prostředí řezbářské firmy v Bostonu.


Slevy se nevyhnuly ani Dobrovskému. Cranford: Zpovědi pana Harrisona jsem už četla, ale ještě jsem je nevlastnila, a tak jsem to napravila. Oběd v Paříži byl jasnou volbou, mám moc ráda knihy z prostředí Francie, a když jsou navíc kapitoly prokládány recepty...


Větší černé psaníčko sháním už nějakou dobu, zjistila jsem, že nemám žádnou kabelku na slavnostnější události nebo, když chci být prostě za dámu. Vrchní díl je lesklý a spodek má vzor hadí kůže.


Romantický hrneček na kávu je ve skutečnosti zelenkavý, má skvělou velikost, není malý jako šálek, ale ani tak velký, jako klasický hrnek. Má tedy ideální velikost na mou oblíbenou kávu.


Roztomilé ponožky mi budou zpříjemňovat běžné podzimní dny, a nebo naopak budou navozovat slavnostní atmosféru ve dnech, kdy si budu jen číst, relaxovat a trávit čas sama se sebou.


Sluneční brýle s tmavě fialovými skly jsou velice příjemné na oči.


Bez náušnic by to ani nešlo, už se nemůžu dočkat, až si je vezmu na sebe.


A pro změnu dalších několik náušnic, ale já si vážně už hrozně dlouho žádné nekoupila, tak jsem si to musela vynahradit. 

Co jste si v poslední době pořídili Vy? Jen se pochlubte...

4 komentáře:

  1. Krásné botky, podobné jsem nedávno hledala :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já jsem takové hledala už pár let :-) A našla jsi?

      Vymazat
  2. Cranford si chci taky časem koupit, a teda ty kamínkové naušnice (zejména zelené) jsou super!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já náušnice zbožňuju, dá se říct, že je to už skoro taková moje úchylka, mám jich už hrozně moc a pořád mi to nestačí :-)

      Vymazat