neděle 29. června 2014

Letní Dm box

Letní Dm box

Na facebookové stránce Dm drogerie probíhala akce, ve které se dalo získat 2000 boxů v hodnotě asi 600 Kč za 149 Kč. Háček byl v tom, že na něj měl nárok jen každý třetí přihlášený.  Naštěstí jsem byla mezi vybranými. Musím se přiznat, že jsem si počkala na první reakce, než jsem si šla pro svůj box, sice jsem se připravila o překvapení, ale na druhou stranu jsem tak úplně nekupovala "zajíce v pytli". A teď už se pojďme podívat, co se v boxu nacházelo, a jak jsem s tím spokojená.



Po zaplacení jsem dostala do ruky papírovou tašku s logem drogerie, za což jsem moc ráda, protože jsem s sebou neměla tašku, do které bych poměrně velkou krabici dala...


Žlutá krabice je přibližně velikosti krabice na boty.


Po otevření víka...


Leták nám odhalil, jaké výrobky můžeme očekávat...


Výrobky byly ještě dále zabaleny do papíru a převázány modrou mašlí, slibované dárkové balení se jim opravdu povedlo!


A konečně jsme se dostali k samotným výrobkům.


Prázdná krabice je překrásně puntíkovaná, mám z ní obrovskou radost!

A teď už k jednotlivým produktům:

Vzorek šamponu Omega Repair od Schwarzkopf 10ml


Je určen pro obnovu vlasů a ochranu konečků s bohatým omega olejem, pro poškozené a oslabené vlasy.Vzorek šamponu, kterých bych si asi nekoupila, ale proč jej nevyzkoušet.

Vzorek menstruačních tamponů Ria 2 ks


K tomu asi nemusím moc psát, jen chci poznamenat, že se mi líbí černá krabička, na které jsou lesklé černé ornamenty...

Zklidňující tělové mléko Weleda 10 ml


Mléko je určeno pro citlivou pokožku se sklonem k atopii, je vhodné pro děti i dospělé.
Od Weledy už jsem měla na zkoušku krém na ruce, který byl velice kvalitní a hutný, vhodný na zimu. Tohle tělové mléko je naopak velice dobře vstřebatelné a lehké. Škoda, že je to jen vzorek.

Balea Professional šampon a balzám po slunění 2v1 250 ml


Šampony Balea si často kupuji, hlavně protože jsou cenové příznivé a přitom mi "sedí". 2v1 jsem od privátní značky drogerie ještě nezkoušela, na léto bude přímo ideální.

Sundance tónující fluid na opalování OF 30 50 ml


Nerada se opaluji, ale někdy se pražícímu slunci nevyhnete, fluid je určen hlavně na pokožku dekoltu a obličeje. I když má být pro citlivou pokožku, nemám k němu moc důvěru, budu jej muset nejprve ozkoušet na ruce, jestli se po něm neosypu. Asi jediný přípravek, který moc nevyužiji.

Rimmel London rychleschnoucí lak na nehty 8 ml


Laky na nehty mám moc ráda, podobných růžových odstínů už několik mám, ze zkušenosti vím, že je velice slušivý, určitě nebude problém ho využít. Lak je z kolekce s Ritou Orou, chtěla jsem se původně této řadě vyhnout, ale stejně se mi to nepodařilo, naštěstí je to opravdu super odstín!

Colgate Max WhiteOne Optic zubní pasta 50 ml


Pasta na zuby se vždy hodí, bělící jsem ještě nikdy neměla, moc nadějí do ní nevkládám, ale určitě ji vyzkouším, maximálně ji využiji jako cestovní pastu, má totiž ideální velikost.

Rexona Maximum Protection atiperspirant stick 45 ml


Na tento deodorant jsem opravdu zvědavá, obvykle používám raději ve spreji, každopádně se blíží velmi teplé dny, ve kterých můžu antiperspirant podrobit tvrdé zkoušce. Velice příjemně a nevtíravě voní.

Dermacol Aroma Ritual Rebarbora a jahody svěží sprchový gel 250 ml


Řadu sprchových gelů Dermacol Aroma Ritual mám velice ráda, zatím jsme vyzkoušel všechny, kromě letních novinek a toto je jedna z nich. Sprchový gel voní příjemně, jde cítit v celé krabici, už se na něj moc těším.

Garnier Oil Beauty tělové mléko 250 ml


Tělové mléko mě ani nenadchlo, ale ani neurazilo, co se mi ale líbí je aplikátor v podobě pumpičky, který mám velice ráda, lépe se s nám dávkuje...


Celkově jsem s Letním Dm boxem opravdu spokojená, využiji sad všechny výrobky kromě fluidu. Box byl evidentně koncipován, aby vyhovoval, co nejvíce uživatelkám. Některé z věcí bych si sama asi nekoupila, takto je alespoň mohu vyzkoušet.  


A co vy? Zaznamenali jste tuto akci a zapojili se do ni?

4 komentáře:

  1. DM mám kvůli takovým akcím moc ráda (i když tuhle se mi podařilo zaspat :D). Jednou se mi podařilo přihlásit se do DM Skauta, jenže s mým štěstím to bylo zrovna o vůně do záchodu. No... takže :D Ale stejně jsem měla radost, když mi balíček přišel :D

    A já osobně bych měla největší radost se sprchovýmu gelu od Dermacolu. Jsou prostě nejlepší, zrovna mám načatý pomeranč s čokoládou, který je zároveň i můj nejoblíbenější. A s nových mě hrozně láká kokos s (tuším) ananasem? Rebarbora s jahodou mě zrovna láká nejmíň. Ale i tak je prostě úžasná! :))

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo to je super akce, to jsem vubec nezachytila, ale to prekvapko na tom, co najdes, to musi byt super, uz kuli tomu napeti bych do toho taky sla :-D ta rebarbora s jahodou juuu po tom se budu muset podivat. mam doma belgickou cokoladu a cernou visen a jsou oboje proste bomba!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc mě mrzí, že jsem o akci nevěděla, krom laku bych využila vše. Krabička je krásná, co si do ní dáš? :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

    Kolektivní rozum - Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60 % větší pravděpodobnost výhry

    Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

    OdpovědětVymazat