pátek 31. ledna 2014

Five Things

Five Things




Minulý týden tato pravidelná páteční rubrika odpadla, nečekaně mě přišel potrápit zánět slepého střeva, tak jsem byla pár dní v nemocnici. Dnes už tu ale jsem, sice bez výběžku slepého střeva, ale jinak stále já....


Momentálně jedno z mých nejoblíbenější jídel, také ale jedno z mála, které mám dovoleno jíst...


Carrie ze Sexu ve městě měla přívěšek na klíče, já mám záložku. Co je podle vás lepší?


Krásný náhrdelník, který mi nedávno přišel...


Nádherné vydání Zahradníkova roku od Karla Čapka, kromě užitečných a vtipných postřehu je kniha obohacena o tyto překrásné ilustrace...

4 komentáře:

  1. Chudáku s tím slepým střevem Tě lituji, ale tak hlavně, že už jsi v pořádku. A Zahradníkův rok, bože to je úplně úžasné vydání! Kde jsi ho koupila? :) A tak krásně fotíš, achjo já chci taky umět být krásně kreativní, budu sem chodit pro inspiraci! :) A smím se zeptat čím fotíš? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, není to nic moc, ale na druhou stranu jsou horší věci... Tohle vydání Zahradníkova roku jsem sehnala na internetu, ale musím říct, že to chtělo hledat :-) Děkuji za pochvalu, moc mě potěšila :-) Fotím obyčejným digitálem - Olympusem, popř. někdy i jen mobile - Huawei :-)

      Vymazat
  2. Já nedávno byla taky na slepáku, tak s tebou soucítím a držím Ti palce, ať se rychle zotavíš. :)) Jinak krásné fotky, skvěle se na ně dívá. :))

    OdpovědětVymazat